Håndbold, 3. Div. Herrer, Bov IF-Søndersø IF 25-31(19-17):
Søndersø IF spillede sig I endnu større sikkerhed midt i rækken, da de ude mod Bov IF, efter at være nede med fire mål, 20-16, med 22 minutter igen, vendte skuden og vandt en stensikker seksmålssejr, 25-31

-Vi spillede ikke nogen god kamp, men vi blev ved med, at holde fast I konceptet og tænke positivt, lød det tilfreds fra Søndersø-træner Dennis Vestergaard, som længe sloges med sønderjydernes utraditionelle spillestil.

En mandsopdækning og et super indhop af store Christian Petersen I målet lukkede dog ned for værterne og Søndersø så sig ikke tilbage før de lukkede ved 25-31.

Mads Grønmar spillede igen en afgørende rolle fra playmakerpladsen og sammen med en stærkt spillende Nikolaj Thingholm på stregen var han topscorer for Søndersø. Ynglingespilleren William Damgaard fik med et par mål en fin debut og da kampen skulle vendes bød Christian Mortensen på højre fløj ind med den vildskab, der havde manglet.

På lørdag venter en svær opgave, når førerhundene fra Kolding Håndboldklub gæster Søndersø. Men Søndersø tror efterhånden på projektet!

-Vi bygger hele tiden på. Det kræver bare hårdt arbejde, som træneren siger.