Håndbold, 3. div. Herrer, Søndersø IF-Kolding HK 32-28(12-16):

Bagud med fire, 12-16, ved pausen, så det ikke for kønt ud for Søndersø IF’s bedste herrer fra midt i rækken, da de lørdag eftermiddag tog mod topholdet Kolding HK. Men det lod de blå nordfynboer hånt om og på en jætteindsats vendte de bøtten i anden halvleg og vandt med flotte 32-28.

-Ingen skal vide sig sikre her i Søndersø, jublede Søndersø-træner Dennis Vesterskov, som med en succesfuld offensiv i forsvaret - og en dobbelt mandsopdækning af blandt andet den tidligere Otterup-bomber, Thomas Beck, som før pausen alene scorede 7 mål - fik lagt en dæmper på Kolding-skytterne.

-I anden halvleg blev vi mere opmærksomme på deres skytter, forklarede Vesterskov.

Søndersø lod sig ikke imponere af topholdet fra Kolding HK. Her er Jannik Fürsterling ved at score 1 af sine i alt  4 mål

Søndersø gik et skridt frem og mærkede Kolding-skytterne og det gjorde det hele lettere for en i forvejen storspillende Jens Storgaard i Søndersø-målet, som bare pillede pynten helt af dem, da slaget blev afgjort i de sidste ti minutters tid.

En anden afgørende faktor, som vendte kampen var Søndersøs 7 mod 6 spil, som Kolding aldrig fandt modtræk for.

-Kolding er jo ikke vandt til at være bagud, smilede Dennis Vesterskov, som med snuhed udnyttede gæsternes frustrationer.

Søndersøs mål faldt over en bred kamp. Men én af dem, som skar i øjnene var Christian Mortensen, som uimponeret bombede løs. - Men der er mange, der stepper op i dag, lød det tilfreds fra træneren, inden der skulle synges i omklædningsrummet.