Håndbold, 3. div. division Herrer, Pulje 4, TM Tønder(2)-Søndersø IF 31-31(18-26):

I sidste uge hentede Søndersøs 3. divisionsherrer 5 mål og en sejr i sidste sekund i Odense mod HC Odense(2). Søndag gentog de næsten bedriften, da de hos Tønders ligareserver også vendte et truende nederlag bagud med 5 mål. Denne gang blev det dog kun til uafgjort, 31-31.

-Vi kunne have tyvstjålet begge point, sagde en dog meget tilfreds Søndersø-træner, Dennis Vesterskov, som var imponeret over den figterånd, som holdet byder ind med for tiden.

-Spillerne viste alt det, som Søndersø står for, lød det rosende.

En lige første halvleg gav 18-16 til Tønder ved pausen. Men Tønder, som slås for oprykning, gik hårdnakket efter sejren og det gav dem den bemeldte 5 måls-føring med ca. 10 minutter igen. Det holdt dog ikke Søndersø tilbage og på en flot finish fik de altså hevet det ene point med hjem.

Mads Grønmar var med 13 mål på 15 forsøg storspillende på et lidt ramt Søndersø-hold, hvor foreksempel Martin Skov hurtigt blev stækket af et trælår. Jannik Fürsterlig, Mads Kroløkke, Søren Thomsen og ikke mindst Nikolaj Thingholm viste det nordfynske flag kampen i gennem og var stærkt medvirkende til comeback’et.

-Og så kan modstanderne simpelthen ikke finde ud af vores 7 mod 6 angreb, forklarede Dennis Vesterskov, som stort set kørte systemet i de sidste tre kvarter. Med succes!

Søndersø runder turneringen af ude mod Team Haderslev søndag den 8. april. En kamp, der kan sikre dem mindst en top 5-plads.