Håndbold, Fynsserien Damer, Otterup HK-Søndersø IF 28-24(13-10):
 
Otterup spillede sig i sidste tirsdags lokalopgør stort set på omgangshøjde med Søndersø midt i tabellen, da de på hjemmebanen i Otterup Hallen tog en overraskende sikker sejr på 28-24. Sejren kunne endda have været blevet større med lidt mere koncentration mod slutningen. Her kom Søndersø trods alt lidt tilbage. Men Søndersø-træner Brian Højborg Jensen erkendte nederlaget.

-Vi har for få redninger og når de ikke kommer, så får vi heller ikke nogen lette mål i den anden ende, analyserede han.

Søndersø-keeper Zenia Fabiansson har de seneste kampe været skadet og der har manglet lidt at skifte med, når Birna Harfeld Friislund er gået træt.

-Men vi fik heller ikke løst vores forsvar i dag. Vi prøvede hele paletten, erkendte Højborg videre.

Omvendt var Otterup i forrygende spillehumør.

-Vi havde en alvorlig snak inden kampen, fortalte Otterup-træner Poul Erik Jeppesen, som skulle have rettet op på et forsmædeligt 23-16 nederlag i forrige runde mod bundholdet Kerteminde.

Mod Søndersø var der meget mere selvtillid og fart i de unge ben og arme på Otterups hold. Karoline Bjørnskov gik foran med vinderinstinkt og en halv snes energiske mål. Rikke Meyer, Josephine May Hansen og Marie-Louise Damgaard var også flittige målscorere ligesom fløjene også fandt vejen. Det hele sat op af spil-kloge Sofie Knudsen.

-Men stort set alle scorede jo. Vi har ti spillere, der alle kan byde ind, lød det tilfreds fra Poul Erik Jeppesen.

Især efter pausen trak Otterup fra og var oppe med 8 mål, 26-18, med ti minutter igen. Og selvom Søndersø prøvede hårdt med de velkendte kræfter, topscorer Sabrina Chrone Hansen, Anne Bruun Jensen, Helle Mikkelsen og ikke mindst Sarah Thomsen fik de ikke rigtigt slået hul på Otterups bevægelige forsvar.