Håndbold, Herre Fynsserien, Søndersø IF-Stige HK 23-21(12-11):

Der skulle tre redninger i slutfasen af Morten West, til at sende sejren over på Søndersøs side, da de i onsdags mødte Stige HK i et nordfynsk top- og lokalbrag. Inden da havde det været en meget lige affære, ofte med Stige i teten.

-Men vi kom desværre bagud i slutningen af begge halvlege, konstaterede Stiges træner, Per Jensen.

-Vi havde ellers held med at spille tålmodigt angrebsspil, men vi gik nok lidt tør for ressourcer til sidst, fortsatte Per Jensen, som ellers har været - og da også var - godt tilfreds med holdet, som havde vundet de tre første kampe og altså havde maximumpoint.

-Så kæmpe ros til spillerne. Bare ærgerligt, at vi brænder de sidste tre chancer.

Rasmus Jensen sloges som altid hårdt på Stige streg, hvor Søndersøs Nikolai Justesen og Nikolaj Thingholm bød op til dans. Stiges mål faldt på mange hænder. Anders ”Sus” Andersen og Anders Arentsen var evige trusler, men efter pausen fik blandt andre Lasse Rasmussen bedre hul igennem, på en dag hvor han ellers ikke fik brugt sit normale kontraløb alverden.

For Søndersø var den helt store bomber Martin Skov, som med 9 mål var den drivende angrebskraft. Lange Simon Andersen kom på fire mål.

Men generelt var der mange brændte og mange tekniske fejl på begge hold. Noget der ikke huede Søndersøs træner, Kim Andersen, som da også valgte at skifte sig selv ind midt i anden halvleg.

-Det er en omvæltning for os at komme ned i Fynsserien, hvor der bliver spillet langsommere. Det kræver lidt tilvænning. Vi lod os desværre trække ned i tempo og når vi så ikke scorede på vores 100 procents-chancer, så blev det svært. Men det var et godt tidspunkt, at Morten West hev de sidste tre redninger op, sagde Kim Andersen, som efter fire kampe kan glæde sig over en topplacering.