Skip Navigation Links

Håndboldfitness består af:

PULS:
Det er sundt at få hjertet til at banke og pulsen op - og løb er en rigtig god aktivitet til det.

Men det kan være svært at motivere sig selv til få startet op, hvilket mange gennem årene har erfaret ifm. løb som et fast element i håndboldtræningen.

Konklusionen er, at det skal være sjovt og motiverende at bevæge sig, og det er sjovest og mere forpligtende, når løb er sammen med andre.

Derfor har vi til Håndboldfitness udviklet et nyskabende og sjovt løbetræningskoncept for ALLE, og med stor fokus på det skal være sjovt og ikke kun "maskinelt" løbe fra punkt A til B.

POWER:
POWER træning i Håndboldfitness har fuld fokus på MENNESKET frem for maskiner - vi vil bringe smilet og glæden ind i styrketræningen. Skåret ind til benet har vi ingen smarte spejle eller en større maskinpark.

Håndboldfitness POWER træning er sjov effektiv styrke træning uden brug af "kunstige tilsætningsstoffer". Vi bruger ressourcerne på at gøre træningen sjov og afvekslende.

Der sker hele tiden noget nyt. Du træner max. det samme styrketræningskoncept i 12 uger - så kommer der et nyt modultema. Hermed bliver træningen hele tiden motiverende.

Det kalder vi afvekslende, sjov og fleksibel fysisk træning!.

PLAY:
Med PLAY-elementet i Håndboldfitness kan ALLE være med - uanset forkundskaber eller ej.

Det centrale er sjove boldøvelser, konkurrencer og selvfølgelig Håndbold på mini-baner.Alt foregår med den bløde streethåndbold, uden kropskontakt, ganske få regler og masser af boldberøring, intensitet og aktiv deltagelse. Du skulle prøve det...! - og tag gerne naboen med.

MATCH:
Træningsspillet MATCH: I PLAY modulet er det væsentligste element naturligvis at spille håndbold, men vi spiller IKKE traditionel håndbold

Vi spiller MATCH! - et nyt håndbold træningsspil på små baner og med masser af bevægelse og målchancer.

MATCH! er håndboldspil på små 13x20m. baner, uden kropskontakt og med en blød streetbold. Bolden er en blød streetbold, hvilket giver en række fordele:

  • Alle kan holde om bolden
  • Ingen kommer til skade af at gribe forkert eller blive ramt af bolden som målmand
  • Bolden kan ikke drible, hvorfor bevægelse er en foruddsætning for at komme til afslutninger
  • MATCH! spilles med ganske få regler, så alle kan spille med

Håndboldfitness - det gør ikke noget det er sjovt, vel!